Tietosuojakäytäntö

1.- Tietosuojakäytäntö

ALAMO REAL ESTATE S.L.U. on sitoutunut suojelemaan yksityisyytesi. Tämä tietosuojakäytäntö kertoo, miten keräämme ja käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi ja mitä oikeuksia ja vaihtoehtoja sinulla on tältä osin. Katso myös evästeiden käytäntöjä, jotka selittävät evästeiden ja muiden verkon seurantavälineiden käytön verkkosivustossamme.

 

– Kuka on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä?

ALAMO REAL ESTATE S.L.U. N.I.F. B-54452768 kotipaikka Calle Joaquin Chapaprieta 4 alle CP 03181 – TORREVIEJA – ALICANTE, puhelinnumero ja sähköpostiosoite 965-71.94.37: info@alamo-costablanca.com, vastaa tietojen käsittelystä henkilökohtainen luonne Siksi voimme taata sen turvallisuutta ja luottamuksellisuutta, mukaisesti tehdyn eurooppalaisen tietosuoja-asetuksen (EU) 679/2016 ja muut lainsäädäntöä sovelletaan.

– mihin tarkoituksiin käytämme henkilötietojasi?

ALAMO REAL ESTATE S.L.U. Käytämme tietojasi RGPD: n sallimissa rajoissa sekä nykyisissä säännöksissä. Joka tapauksessa hoito on tiettyä nimenomaista ja laillista tarkoitusta varten, eikä missään tapauksessa käsitellään vaihtelevasti tällaisiin tarkoituksiin. Erityisesti toteutetaan seuraavat hoidot:

  • Jos haluat käyttää ja hallita tilin, tuottamaan asiakastukea, ja koulutusta, tarkistaa henkilöllisyyden ja lähettää tärkeitä tilitiedot, tilaus- ja palvelu.
  • ja hallinnoimaan liikesuhteessa ALAMO KIINTEISTÖT SLU, että palvelujen pyydetään ja ylläpito, hallinta asiakaspalvelua, ja yleinen sopimusvelvoitteiden noudattamista, kuten maksujen käsittelyyn, kirjanpito, tilintarkastus, laskutus ja keräys, tukipalvelut.
  • Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen.
  • Tarjota ja ehdottaa henkilökohtaista sisältöä, kuten uutisia, tutkimuksia, raportteja ja kaupallisia tietoja. Analysoimme miten käytät palveluitamme ehdottaa uusia ominaisuuksia tai palveluita, joiden uskomme kiinnostavan ja jotta voimme tuoda palvelumme helpompi käyttää.
  • kommunikoida kanssasi tutkimuksista ja tutkimuksista, joissa haluat osallistua ja analysoida niitä markkinointitarkoituksiin kerättyjä tietoja.
  • noudattaa ehtoja.
  • Tarjota markkinointia lain sallimissa olosuhteissa.
  • Suojaa oikeuksiamme, yksityisyyttäsi, turvallisuutta, verkkoja, järjestelmiä ja omaisuutta tai muita ihmisiä
  • Analysoi ja parantaa palveluitasi ja kommunikointia kanssasi
  • Seuraa ja arvioi sääntöjemme ja normien noudattamista.

 

– Mikä on tietojen käsittelyn legitimiteetti?

 

Henkilötietojen käsittelyn laillisuus on aina tehtävä RGPD: n 6 §: n määräysten mukaisesti, erityisesti hoitojen oikeudellinen perusta ovat seuraavat:

 

– RGPD: 6.1.b) Tarpeellinen käsittely sopimuksen toteuttamiseen, jossa asianomainen osapuoli on osapuolena tai sen pyynnöstä hakemus ennen sopimuksen tekoa.

– RGPD: 6.1.c) Hoito, joka on tarpeen rekisterinpitäjälle sovellettavan oikeudellisen velvoitteen täyttämiseksi.

– RGPD 6.1.f) Hoito on välttämätöntä ALAMO REAL ESTATE S.L.U.:n oikeutettujen etujen tyydyttämiseksi. tai kolmansien osapuolten kanssa ilmoittamalla nämä oikeutetut edut.

 

Tapauksissa, joissa tietojen käyttötarkoituksen pääasiallinen tarkoitus ei ole missään aiemmissa oikeusperustoissa, asianomaisen osapuolen suostumusta pyydetään hoitoon.

– Kuinka kauan säilytämme tietosi?

Annetut henkilötiedot säilytetään sillä aikaa, joka on tarpeen sen tarkoituksen täyttämiseksi, jolle ne on kerätty, ja määritellä mahdolliset tehtävät, jotka voivat aiheutua asiakirjojen ja asiakirjojen asetuksissa vahvistettujen määräaikojen lisäksi.

– Kenen kanssa voimme jakaa tietosi?

Tässä tietosuojakäytännössä tarkoitettujen tavoitteiden täyttämiseksi on välttämätöntä, että annamme henkilötietosi kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat meille tukea tarjoamistamme palveluista, nimittäin:

  • Rahoitusyhteisöt
  • Petosten havaitseminen ja ennaltaehkäisyyksiköt
  • Neuvonta
  • Teknologian palveluntarjoajat
  • Logistiikan, kuljetus- ja jakelupalvelujen toimittajat ja yhteistyökumppanit
  • Asiakaspalveluun liittyvät palveluntarjoajat
  • Markkinointiin ja markkinointiin liittyvien palvelujen toimittajat ja yhteistyökumppanit
  • Mainonta
  • Julkinen hallinto
  • Kolmannet osapuolet, jotka auttavat meitä tarjoamaan Palvelut tai toimimaan meidän puolestamme

 

– Mitkä ovat oikeutesi?

 

Erityisesti riippumatta siitä tarkoituksesta tai oikeusperustasta, johon kohdistamme tietojasi, sinulla on oikeus:

o Käyttöoikeus: Jokaisella on oikeus saada vahvistusta siitä, onko ALAMO REAL ESTATE S.L.U. yrittää henkilötietoja, jotka koskevat sinua.

Oikaisuoikeus: Sinulla on oikeus käyttää käytettävissä olevia henkilötietoja ja pyytää oikaisua, kun ne ovat virheellisiä.

o Peruuttamisoikeus: kun kerätyt tiedot eivät enää ole tarpeellisia tässä tarkoituksessa kerättyjä tarkoituksia varten.

o Oikeus hoidon rajoittamiseen: voit pyytää tietojen käsittelyn rajoittamista ja pyytää, että heidät säilytetään vaatimusten käyttämiseksi tai puolustamiseksi.

o Siirrettävyysoikeus: Sinulla on oikeus hankkia henkilötietosi, joka koskee sinua jäsennellyssä muodossa yleisessä käytössä ja mekaanisessa käsittelyssä ja toimittaa ne toiselle vastuuhenkilölle.

o Suostumuksen peruuttamisoikeus: oikeus peruuttaa mahdolliset suostumuksesi, jotka olet aiemmin antanut meille henkilökohtaisten tietojen käsittelyä varten. Jos peruutat suostumuksesi, tämä ei vaikuta käyttötarkoituksen laillisuuteen, jota annoimme henkilökohtaisiin tietoihisi, ennen kuin peruutit suostumuksesi

 

– Miten voit käyttää oikeuksiasi?

ALAMO REAL ESTATE S.L.U. Se sitoutuu kunnioittamaan henkilötietojensa luottamuksellisuutta ja takaamaan heidän oikeuksiensa käytön. Voit käyttää niitä ilman kustannuksia kirjoittamalla sähköpostiosoitteen osoitteeseen info@alamo-costablanca.com yksinkertaisesti ilmoittamalla syyn pyyntösi ja oikeus haluat käyttää, ilmoittamalla, että on lain mukaan tärkeää antaa kopion ID tai NIE. Sinulle ilmoitetaan, että voit myös käyttää oikeuksiasi ilmoittamalla asiasta toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, kun et ole saanut tyydytystä oikeuksiensa käyttämisen yhteydessä.

– DPD-Delegate Tietosuoja

MERKILLE YRITYKSEN NIMENOMAISEN HENKILÖ, JOS SE ON, JOS EIVÄT, EI SALLITTU.

2.- Evästeet-politiikka

 

Alla oleva tekstimalli on luotu AGPD: n itsensä osoittamien suuntaviivojen avulla kirjaimellisesti jäljennöksistä osasta kappaleita suoraan oppaasta.

Tarvittava ilmoitus evästeitä koskevasta käytännöstä on palannut esille jo jonkin ajan kuluttua siitä, kun AGPD julkaisi oppaan ja vaikka ei ole selvää käsitystä siitä, miten se olisi käytännössä toteutettava LOPD: n noudattamiseksi.

– Evästeet (varoitusviesti)

 

(Suosittaa AGPD: lle ensin varoitusviestin kotiin, jossa käyttäjälle ilmoitetaan evästeiden käytöstä seuraavalla tekstillä AGPD-)

Käytämme omia ja kolmansien osapuolten evästeitä palvelujemme parantamiseksi ja näytä haluamaasi mainontaa analysoimalla selaustottumuksia. Jos jatkat selaamista, katsomme hyväksyvän sen käytön. Voit muuttaa asetuksia tai saada lisätietoja täältä.

(Varoitusviestin tässä kohdassa on oltava linkki, joka johtaa koko tekstiin evästepolitiikasta)

– evästeiden käytäntö

 

Eväste on tiedosto, joka ladataan tietokoneellesi, kun käytät tiettyjä www-sivuja. Evästeet sallivat muun muassa web-sivun tallentamisen ja hakemisen käyttäjän tai sen laitteiden selaustottumuksia koskevien tietojen perusteella ja niiden sisältämästä tiedosta ja tavasta, jolla he käyttävät laitteitaan, niitä voidaan käyttää tunnistamaan käyttäjälle Käyttäjän selaus muistaa kiintolevyllä olevat evästeet vain nykyisen istunnon aikana, joka käyttää vähimmäismuistitilaa eikä vahingoiteta tietokonetta. Evästeet eivät sisällä mitään erityisiä henkilökohtaisia ​​tietoja, ja suurin osa niistä poistetaan kiintolevyltä selainikkunan lopussa (ns. Istuntokutsut).

Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet vakiona ja sallivat tai estävät väliaikaiset tai tallennetut evästeet suojausasetuksista riippumatta.

Ilman nimenomainen suostumuksesi (aktivoimalla evästeet selaimessasi) evästeet eivät liitä tallennettua dataa rekisteröimishetkellä tai ostoksesi yhteydessä annettuihin henkilötietoihisi.

 

– Millaisia ​​evästeitä tämä sivusto käyttää?

 

– Tekniset evästeet: ovatko ne, joiden avulla käyttäjä voi selata Web-sivua, -alustaa tai -ohjelmaa ja käyttää siellä erilaisia ​​vaihtoehtoja tai palveluita, esimerkiksi hallita liikennettä ja tietoliikennettä, tunnistaa istunto, pääsy rajoitettuihin osiin, muista tilauksen muodostavat elementit, suorita tilauksen ostoprosessi, tee rekisteröintihakemus tai osallistuminen tapahtumaan, käytä turvaelementtejä navigoinnin aikana, tallenna sisältöä lähettää videoita tai ääntä tai jakaa sisältöä sosiaalisten verkkojen kautta.

 

– Evästeet Räätälöinti: ne, jotka sallivat käyttäjän pääsyn palveluun joitakin piirteitä yleisluonteisia ennalta määritetyn riippuen useita kriteerejä käyttäjän päätelaitteen, kuten olisi kieltä, selaimen tyypin, jonka kautta pääsy palvelu, alueellinen kokoonpano, josta pääset palveluun, jne.

 

– Analysoitavat evästeet: ovatko ne, jotka olemme hyvin hoidettuja meillä tai kolmansilla osapuolilla, antavat meille mahdollisuuden ilmaista käyttäjien määrä ja siten suorittaa tarjottavan palvelun käyttäjien käyttämän käytön mittaus ja tilastollinen analyysi. Tätä varten analysoimme selaimesi verkkosivustollamme, jotta voimme tarjota sinulle tarjottavia tuotteita tai palveluita.

– mainosevästeet: Nämä kohdellaan hyvin me tai kolmannet osapuolet, jotta voimme hallita mahdollisimman tehokkaasti tarjontaa mainostilojen verkkosivuilla, räätälöidä mainoksen sisällön sisältöön pyydetyn palvelun tai käytät sivuillamme. Siksi voimme analysoida Internetin selaustottumuksia ja voimme näyttää selausprofiisi liittyviä mainoksia.

– Evästeet käyttäytymiseen mainonta: ovat ne, jotka mahdollistavat johto, tehokkain tapa mainostaa tilojen mahdollinen toimittaja on mukana sivuston, sovellus tai alustan pyydetyn palvelun tarjoamisen. Nämä evästeet tallentavat käyttäjien käyttäytymistä koskevat tiedot selaustottumustensa jatkuvaan tarkkailuun, mikä mahdollistaa tietyn profiilin kehittämisen mainostamiseen perustuen.

 

– Kolmannen osapuolen evästeet

 

ALAMO REAL ESTATE -yrityksen verkko S.L.U. Voit käyttää kolmannen osapuolen palveluja, jotka keräävät tietoja tilastollisiin tarkoituksiin, käyttäjän käyttämää Sivustoa ja muita Internet-sivuston ja muiden Internet-palveluiden palveluihin liittyviä palveluja.

Erityisesti tämä sivusto käyttää Google Analytics, web-analytiikan palvelu Google Inc., jonka kotipaikka on Yhdysvalloissa, jonka pääkonttori on 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043.

Näiden palveluiden tarjoamiseksi ne käyttävät evästeitä, jotka keräävät tietoja, mukaan lukien käyttäjän IP-osoite, joka lähetetään, käsitellään ja tallennetaan Googlelle Googlen verkkosivustossa määritetyillä ehdoilla. Sisältää mahdollisen tietojen toimittamisen kolmansille osapuolille oikeudellisen vaatimuksen vuoksi tai kun nämä kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta.

(Tässä vaiheessa AgPd ehdottaa sisältävät kukin kolmannen osapuolen evästeet käytössä ja mainitun kolmannen datan. Ilmeisistä syistä tämä malli on vain otettu Google Analytics on laajimmalle levinnyt ja yleinen.)

Käyttäjä nimenomaisesti hyväksyy tämän Sivuston käyttöön tarkoitetun tiedon käsittelyn tavalla ja edellä mainitulla tavalla. Lisäksi se tunnustaa tietävänsä mahdollisuuden hylätä sellaisten tietojen käsittely tai tiedot, jotka hylkäävät evästeiden käytön valitsemalla sopivan kokoonpanon tähän tarkoitukseen selaimessasi.

Vaikka tämä evästeiden estäminen selaimessasi ei ehkä salli Web-sivuston kaikkia toimintoja täysin.

Voit sallia, estää tai poistaa tietokoneeseen asennettuja evästeitä määrittämällä tietokoneeseen asennetut selainasetukset:

  • Chrome, osoitteesta http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=fi&answer=95647
  • Safari, osoitteesta http://support.apple.com/kb/ph5042
  • Explorer, mistä http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9
  • Firefox, mistä http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we

Kaikki Googlen evästeisiin liittyvät analyysitiedot ja mainokset sekä sen hallinto ja kokoonpano löytyvät osoitteesta:

  • http://www.google.es/intl/es/policies/technologies/types/
  • http://www.google.es/policies/technologies/ads/
  • https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

 

3.- Oikeudellinen huomautus

Tämä portaali, jonka omistaja on ALAMO REAL ESTATE S.L.U. NIF: B-54452768, rekisteröity Calle Joaquin Chapaprieta 4 alle C.P- 03181 – TORREVIEJA – ALICANTE ja puhelimitse ja sähköpostitse 965-71.94.37 info@alamo-costablanca.com

 

Reg. Mercantil: Datos Registrales BORME, Registro Mercantil de ALICANTE T 3411 , F 189, S 8, H A 119051, I/A 1(11.11.09)

– henkinen ja teollinen omaisuus

Portaalin suunnittelu ja sen lähde sekä logot, tavaramerkit ja muiden tunnusmerkkien näkymisen samassa koodit kuuluvat ALAMO KIINTEISTÖT S.L.U. ja niitä suojataan vastaavilla teollis- ja tekijänoikeuksilla.

 

– Vastuu sisällöstä

ALAMO REAL ESTATE S.L.U. ei ole vastuussa muiden kolmannen osapuolen verkkosivujen laillisuudesta, joista portaalista pääsee. ALAMO REAL ESTATE S.L.U. Se ei myöskään vastaa muiden kolmansien osapuolten verkkosivustojen laillisuudesta, jotka voidaan linkittää tai linkittää tästä portaalista. ALAMO REAL ESTATE S.L. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia verkkosivuilla ilman ennakkoilmoitusta, pitääkseen tietosi lisäämällä, muuttamalla, korjaamiseksi tai poistaa julkaistua sisältöä tai rakennetta portaalin.

ALAMO REAL ESTATE S.L.U. ei vastaa siitä, että kolmannet osapuolet käyttävät portaalissa julkaistuja tietoja eikä aiheutuneita vahinkoja tai taloudellisia tappioita, jotka suoraan tai välillisesti aiheuttavat tai voivat aiheuttaa taloudellisia, aineellisia tai aineellisia vahinkoja, jotka aiheutuvat mainitut tiedot.

 

– Sisältötoisto

Sivustolla julkaistun sisällön täydellinen tai osittainen toisto on kielletty. Kuitenkin sisällöt, joita pidetään avoimina tiedoina sähköisessä toimistossa, julkaistu 24 päivänä lokakuuta 2011 annetun kuninkaan asetuksen 1495/2011 mukaisesti.

 

– sovellettava laki

Sovellettava laki riita-asioiden tai tulkinnan ristiriitaisuudesta, joka sisältää tämän oikeudellisen ilmoituksen, sekä kaikki tämän portaalin palveluihin liittyvät kysymykset ovat Espanjan lakia.

Compare listings

Compare